Leasers

De Hooghe Waerd zou haar 15 jarige jubileum nu niet naderen zonder het enthousiasme van alle leasers in de beginjaren. Een formule die met name tussen 2004 en 2014 erg populair bij ons was. We bedanken alle leasers: Astrid, Marloes, Maartje, Esther, Nicolien, Yvonne, Kim en Vivianne voor hun jarenlange trouwe komst.

(Les) ruiters

Ook zijn er velen geweest die op Stal De Hooghe Waerd met een tinker van hier of met een eigen paard rij- of menlessen gevolgd hebben. Wat nu nog steeds hier wordt gedaan, al is het op wat kleinere schaal. Wij danken van toen tot nu: Cassandra, Fabian, Jeannet, Tamara, Tessa, Ilonka, Hugo, Brenda, Carli, Kim en Gwendoliene.

Overigen

En er volgen nog meer mensen. Zij die op enigerlei wijze betrokken zijn of waren. In de opbouwfase waren dit: Geert en Jos. Ook danken wij al die mensen die in onze begintijd voor een rasintroductie (de welbekende tinkersessies) kwamen (van 2002-2004). Ook danken we de tinkerliefhebbers die nieuwe baasjes werden van een van onze dieren: Caroline (chester), Leny & Peter (flanagan), Evelien (brendon), Patsy (kyra en bibi), Mirjam (buck), Rachelle (tess), Gerda (kitty en bob), Sylvia (connor) en via via Mirthe (duncan) en de baasjes van floyd en timber.

En natuurlijk zij die ons meehelpen de dieren in goede gezondheid te houden; Judith Adriaansen (Natuurgeneeskundig dierenarts), Christel Dubbeld (Osteopaat), Ton vd Zande (Hoefsmid). En zij deze fantastisch plek helpen onderhouden, zoals Louis Cretier. Alle mensen die de inspiratie op en voor deze plek met ons delen als vriend, collega, vakgenoot of anderszins. En wie we onverhoopt vergeten zijn hier bij naam te noemen. Iedereen die samen met ons voor de levendigheid en het plezier op deze heerlijke plek staan, met en tussen de tinkers. Dank allemaal!

Copyright © De Hooghe Waerd - Webdevelopment by WebWisely