Leasers

De Hooghe Waerd zou haar 17 jarige jubileum niet bereikt hebben zonder het enthousiasme van alle leasers in de beginjaren. Een formule die met name tussen 2004 en 2014 erg populair was. We bedanken alle leasers: Astrid, Marloes, Maartje, Esther, Nicolien, Yvonne, Kim en Vivianne voor hun jarenlange trouwe komst.

Veel van onze tinkers vonden in de afgelopen jaren een nieuw thuis, verhuisden met enthousiaste baasjes mee of bliezen op Stal de Hooghe Waerd hun laatste adem uit. De wijsheid van allemaal nemen we mee in onze harten. Wat hebben ze veel gebracht, veel geheeld, wat hebben we van ze genoten. Dankbaar zijn we voor ieder dier wat hier tussen 2002 en 2019 bij ons mocht wonen. En de laatste verhuist met ons mee naar een nieuwe plek.

(Les) ruiters

Ook zijn er velen geweest die op Stal De Hooghe Waerd met een tinker van hier of met een eigen paard rij- of menlessen gevolgd hebben. Wij danken van toen tot nu: Cassandra, Fabian, Jeannet, Tamara, Tessa, Ilonka, Hugo, Brenda, Carli, Kim, Gwendoliene en Mara.

Per 1 augustus 2019 verhuizen wij naar elders. Op de prachtige plek van onze stal, worden activiteiten (waaronder rijlessen) voortgezet door nieuwe mensen. Voor ons ligt de focus op het coachen met paarden en dat gaan we doen vanuit een andere fijne plaats in de buurt of op verzoek van klanten vanuit locaties in heel Nederland.

Overigen

En er volgen nog meer mensen. Zij die op enigerlei wijze betrokken zijn of waren. In de opbouwfase waren dit: Geert en Jos. Ook danken wij al die mensen die in onze begintijd voor een rasintroductie (de welbekende tinkersessies) kwamen (van 2002-2004). Ook danken we de tinkerliefhebbers die nieuwe baasjes werden van een van onze dieren: Caroline (chester), Leny & Peter (flanagan), Evelien (brendon), Patsy (kyra en bibi), Mirjam (buck), Rachelle (tess), Gerda (kitty en bob), Sylvia (connor) en via via Mirthe (duncan) en de baasjes van floyd en timber.

En natuurlijk zij die ons meehelpen de dieren in goede gezondheid te houden; Judith Adriaansen (Natuurgeneeskundig dierenarts), Christel Dubbeld (Osteopaat), Ton vd Zande (Hoefsmid). En zij deze fantastisch plek helpen onderhouden, zoals Louis Cretier. Alle mensen die de inspiratie op en voor deze plek met ons delen als vriend, collega, vakgenoot of anderszins. En wie we onverhoopt vergeten zijn hier bij naam te noemen. Iedereen die samen met ons voor de levendigheid en het plezier op deze heerlijke plek staan, met en tussen de tinkers. Dank allemaal!

Copyright © De Hooghe Waerd - Webdevelopment by WebWisely
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!