De Hooghe Waerd kan dienen voor allerlei doeleinden. Zo is het een stralingsarme en heilzame (werk)plek gelegen in het groen, direct aan de rivier de Maas. Je kunt er gebruik maken van verschillende faciliteiten op eigen erf. Ook als uitvalsbasis voor inspirerende sessies, workshops en trainingen in de directe omgeving een prima keuze!

Faciliteiten

Op eigen erf zijn er een aantal stallen te vinden met buitenluik en luifel. Een professionele gedraineerde rijbak van 20×40 met een Agterberg All Weather bodem. Hierin kan gewerkt én gecoacht worden met de paarden. Voor coaching kan desgewenst een kleiner gedeelte worden afgezet. Er is een verwarmde verblijf/werkruimte en een eenvoudig toilet beschikbaar. Bovendien is is voldoende gelegenheid tot parkeren langs de dijk. Op loopafstand vind je de uiterwaarden en wandelgebieden van de rivieren Maas en Waal. In de directe omgeving (straal van 2 tot 5 km) vind je een goed hotel, prima B&B’s en een aantal fijne restaurantjes.

Verblijfruimte

De verwarmde verblijfsruimte is binnen voorzien van een klein keukenblok, een tafel voor 6 en een comfortabel zitje voor 4. Buiten zijn er rondom voldoende zitjes in schaduw en zonplekken beschikbaar. De verblijfsruimte is zeer geschikt als individuele werkplek, als je even wilt ontsnappen aan een hectische omgeving of juist even wilt focussen (op een project of bijvoorbeeld het schrijven van je boek). Ook voor groepen (6 tot 8 personen binnen) is het een fijne ruimte. Als er deels buiten wordt gewerkt (bij goed weer) behoren groepen tot maximaal 20 personen tot de mogelijkheden. Het verzorgen van catering of een BBQ is eveneens bespreekbaar.

Op verzoek kan de verblijfsruimte dienst doen als basic logeeradres (2 personen). Wil je even helemaal offline? weet dan dat het hier een stralingsarme plek betreft. Helend voor lichaam én geest.

Omgeving

De prachtige natuur hier kan als krachtige metafoor dienen voor ontwikkeling van individu of team. De omgeving biedt een scala aan mogelijkheden om te werken met cliënten, teams of groepen. Wandel- en stilte gebieden en een rijkdom aan meditatie- en ontspanningsplaatsen in de natuur (op eigen erf of op loopafstand). Of ga op ontdekking in Fort Sint Andries.

Een meer actief programma? ook dat kan. Met je team een jeep offroad 4×4 traject ervaren, wijnproeven of met elkaar in een speedboot de Maas op. Informeer naar de mogelijkheden.

Copyright © De Hooghe Waerd - Webdevelopment by WebWisely