Zeer compleet en uniek aanbod

Uniek perceel met stallen en diverse faciliteiten voor de recreatieve en/of professionele paardenliefhebber

De Hooghe Waerd is een heel bijzondere locatie. Gelegen in het groen tussen de rivieren Maas en Waal. De energie is er opvallend en voelbaar fijn en krachtig. Het is een fijne en rustige plek om te zijn, voor zowel mensen en dieren. De locatie biedt de mogelijkheid om eigen paarden/pony’s (of ander vee) te houden en te genieten van het buitenleven. Het kent voldoende zonnige en beschutte plaatsen om heerlijk te vertoeven.

Als eigen ‘werkplek’ ook ideaal voor bijvoorbeeld (paarden, wandel of kinder)coaches, paardrij-instructeurs (m/v) en yogaliefhebbers  Ook zeer geschikt voor mensen die een stralingsarme plek belangrijk vinden.

Voor ons wordt het, na bijna 15 geweldige jaren, tijd voor iets anders. We hopen dat we De Hooghe Waerd, kunnen doorgeven aan mensen die er net zo van genieten als wij. Liefhebbers van paarden (dieren), vrijheid, rust en natuur!

Weidegrond

Het perceel van circa 6000m2 kent een groot gedeelte weidegrond om paarden te weiden. Afgezet met palen en afrasterlint. Op het perceel staan wat bomen die de nodige beschutting bieden aan de dieren bij slecht weer of veel zon.

Rijbak

De paardenlocatie is voorzien van een professionele rijbak 20×40 afgezet met ruiterveilig BeoBand® en voorzien van een professionel Agterberg All Wheater bodem en is uitstekend gedraineerd. Deze rijbak is onder alle weersomstandigheden droog en zeer goed te rijden.

Stalgebouw

Het stalgebouw is een modulair systeem van Roossen® voorzien van 5 stallen met buitenluik, een ruimte voor materieel, een voergang en apart af te sluiten zadelkamer met afsluitbare kasten. Het gebouw is geheel overkapt en kent gedeeltelijk een zolder en aparte loopgang (bijvoorbeeld te gebruiken voor het binnen opslaan van hooi).

Paddock

Het perceel kent een eveneens goed gedraineerde en deels verharde paddock en is deels beschut door een bomenrij. De paddock kan als vrije doorloop naar de weide fungeren of apart afgesloten worden (om kapot lopen van het land te voorkomen bij langdurige regenval). Hierdoor geeft het de mogelijkheid om de principes van een paddock paradise toe te passen en desgewenst verder uit te breiden. Door de verharding zijn de voerderplaatsen efficiënt ingericht en zijn automatische drinkbakken en is er voor een belangrijk deel beschutting voor de paarden bij warm weer of juist bij harde wind of regen. Hierdoor kunnen de paarden het hele jaar door lekker naar buiten.

Verblijfs/coachruimte

Bij het stalgebouw is een representatieve aparte verwarmde unit te vinden. Deze dient nu als werk, verblijfs- en coachruimte.

Voorzien van gaskachel, inbouwkast, sfeervolle haard, klein fornuis, aanrecht, representatieve tafel met 6 stoelen en apart nog een zitje met 2 fijne fauteuils.

Aanvullende informatie

Deze paardenlocatie met alle praktische voorzieningen en materialen voor directe professionele in gebruikname is nu te koop.

  • Vraagprijs  79.000 EUR k.k.

Voor meer informatie, foto’s of voor een kijkafspraak kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 06-50731424

Copyright © De Hooghe Waerd - Webdevelopment by WebWisely
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!